Versterking directie en omzetgroei voor serviceorganisatie FlexFront Groep

Het eerste half jaar van de FlexFront Groep is succesvol verlopen met een omzetgroei van 20%. ‘Deze omzetgroei resulteert in realisatie van de geprognotiseerde winst die geïnvesteerd wordt in een volgende professionaliseringslag.’ aldus Antoinette Kalkman, algemeen directeur van de FlexFront Groep bij de opening van de nieuwe werkvloer op de Dukatenburg 82 te Nieuwegein.

Verhuizing FlexFront Groep

De verhuizing naar een twee keer zo groot kantooroppervlak was nodig gezien de groei die inmiddels tot stand is gekomen. De distributie voor MUNT Hypotheken, IQWOON, Hypotrust, maar ook NIBC Direct en Lloyds Bank loopt dermate voorspoedig dat uitbreiding van de acceptatieteams per geldverstrekker nodig was en inmiddels is gerealiseerd. Succesvolle USP’s voor de FlexFront Groep zijn de constante dagverwerking voor het uitbrengen van rente-aanbiedingen en de beoordeling van complete dossiers. Daarnaast wordt de expertise- en voorbespreekdesk van het Desk Accountmanagement als belangrijke service gewaardeerd door het intermediair. De waardering hiervoor blijkt uit de diverse performance awards die de FlexFront Groep inmiddels heeft mogen ontvangen.

Uitbreiding Directie

Naast de verhuizing naar de nieuwe werkomgeving is de directie van de FlexFront Groep uitgebreid. Arie Blokland, voormalig Triodos Bank en Rabobank, is deze week in dienst getreden als Directeur Operations. Daarnaast is een driekoppig onafhankelijke Raad van Commissarissen geïnstalleerd die samen met de tweekoppige directie invulling gaat geven aan de groei-ambities van de FlexFront Groep.

Groei ambitie FlexFront en FirstBrick

FlexFront houdt zich momenteel bezig met de distributie van vijf geldverstrekkers. Dit aantal zal binnen afzienbare tijd uitgroeien naar circa acht aanbieders. FlexFront biedt op deze manier een totaalpakket waarbij alle consument-doelgroepen optimaal bediend kunnen worden. Daarnaast profileert FirstBrick zich als een professioneel midoffice voor diverse outsourcingstrajecten van de aanbieders. Hiertoe certificeert de FlexFront Groep zich binnenkort conform de ISAE 3402 kwaliteitsstandaard.

De FlexFront Groep is een serviceorganisatie die zich richt op de distributie en verwerking van hypotheekportefeuilles waarbij het bedrijfsonderdeel FlexFront Serviceproviding samenwerkt met 1.100 intermediairkantoren (2016) en midoffice FirstBrick momenteel 700 intermediairkantoren bedient (2016). FlexFront B.V. bestaat sinds 2004 en is statutair gevestigd te Nieuwegein. Er werken momenteel ruim 60 medewerkers voor de FlexFront Groep.

Rate this post