Hypotheekrente Rabobank | Rabobank hypotheek

De Rabobank is één van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland. Eén op de vijf huizen in Nederland is gefinancierd met een hypotheek van deze geldverstrekker. Op zoek naar een hypotheek van Rabobank. Bekijk de actuele hypotheekrente tarieven van alle Rabobank hypotheken door middel van het overzicht hieronder.

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland en naar eigen zeggen de grootste financiële dienstverlener in Nederland. De naam is ontleend aan de beginletters van Raiffeisenbank-Boerenleenbank. Vanuit haar coöperatieve grondslag verbind de bank mensen en wordt kennis gedeeld. De bank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Centrale Raiffeisen Boerenleenbank B.A., statutair gevestigd in Amsterdam. De geldverstrekker is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30046259. De organisatie staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten. Vanwege de hogere kapitaaleisen zal de hypotheekrente volgens de bank komende jaren flink stijgen, willen banken nog geld kunnen verdienen aan de financiering van onroerend goed.

Rabobank kent twee mogelijkheden voor nieuwe hypotheken: een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Met of zonder Nationale Hypotheek Garantie. Wanneer je al over een aflossingsvrije hypotheek of spaarhypotheek beschikt, is het mogelijk om jouw hypotheek over te sluiten naar deze hypotheeknemer met behoud van hypotheekrenteaftrek. De vertrekker van hypotheken biedt verder een OverbruggingsHypotheek die handig kan zijn wanneer jouw oude huis nog niet is verkocht. Met behulp van de Generatiehypotheek kunnen (groot)ouders helpen bij de financiering van jouw woning. De hypotheek producten van deze aanbieder zijn momenteel alleen beschikbaar via lokale kantoren of door op de website te beginnen met het maken van een persoonlijke berekening in het Rabobank Hypotheekdossier. Door een recente beleidswijziging zullen in de toekomst onafhankelijke tussenpersonen producten kunnen gaan adviseren en bemiddelen.

Rabobank hypotheekrente

Hypotheekrente Rabobank | Rabobank hypotheek
19 beoordelingen 8.8 gemiddeld