Hypotheekrente MUNT Hypotheken | MUNT hypotheek

MUNT Hypotheken staat voor snel, eerlijk en transparant. De nieuwe aanbieder heeft grootse plannen: de beste, grootste, leukste, niet-bancaire hypotheekaanbieder van Nederland worden. Het bedrijf is gericht op de lange termijn en wilt een duurzaam hypotheekbedrijf zijn. Een hypotheek is namelijk niet voor even, maar voor twintig tot dertig jaar. MUNT Hypotheken is een ketenregisseur en werkt samen met verschillende grote Nederlandse pensioenfondsen, die interesse hebben in langjarige beleggingen in Nederlandse hypotheken.

MUNT Hypotheken kent drie mogelijkheden: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek of een aflossingsvrije hypotheek. Met of zonder Nationale Hypotheek Garantie. De hypotheken van deze aanbieder kenmerken zich door een zeer scherpe tarieven en de goed productvoorwaarden. Bij MUNT Hypotheken los je bijvoorbeeld onbeperkt boetevrij af uit eigen middelen, vervalt de renteopslag automatisch wanneer er voldoende is afgelost en wordt de passeerrente gehanteerd in het geval deze lager is dan de offerterente. Daarnaast is het niet nodig om verplicht aanvullende verzekeringen of rekeningen af te sluiten. Munt beschikt daarmee over eerlijke, goede producten voor consumenten: transparanter kan niet.

MUNT Hypotheken staat voor kwaliteit. De medewerkers van deze geldverstrekker hebben ruime ervaring in de Nederlandse hypotheekmarkt. Verder werkt men uitsluitend samen met grote en gedegen Nederlandse pensioenfondsen en professionele partijen met een uitstekende staat van dienst. De aanbieder van hypotheken beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), onderschrijft de Gedragscode Hypothecaire Financieringen en is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR), de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en het Klachteninstituut Kifid.

MUNT Hypotheken hypotheekrente

Hypotheekrente MUNT Hypotheken | MUNT hypotheek
9 beoordelingen 8.4 gemiddeld