Hypotheekrente ING

De ING Bank is onderdeel van de ING Groep en is ontstaan uit de Nationale-Nederlanden en NMB Postbank Groep. De nieuwe naam Internationale Nederlanden Groep werd al snel ingekort tot I-N-G. Op basis hiervan werd door het bedrijf besloten om haar statutaire naam te veranderen in ING Groep N.V.

ING Groep is een wereldwijd opererende financiële dienstverlener met Nederlandse roots en jarenlange ervaring. ING Groep biedt een uitgebreid assortiment aan op het gebied van bankieren, hypotheken, leningen, verzekeringen en vermogensbeheer.

Mogelijkheden van ING hypotheken

ING biedt diverse mogelijkheden voor nieuwe hypotheken: een annuïteitenhypotheek, bankspaarhypotheek of een aflossingsvrije hypotheek. ING heeft ook een Hypotheek voor ondernemers en zzp’ers beschikbaar. Met of zonder Nationale Hypotheek Garantie.

In een aantal gevallen kan het interessant zijn om uw hypotheek over te sluiten. Bijvoorbeeld als uw rentevaste periode afloopt, lagere maandlasten wenst of wanneer u gaat verbouwen.

Wanneer je al over een aflossingsvrije hypotheek of spaarhypotheek beschikt, is het mogelijk om jouw hypotheek over te sluiten naar deze hypotheeknemer met behoud van hypotheekrenteaftrek.
Deze vertrekker van hypotheken biedt verder een aantal speciale hypotheken aan, zoals de overbruggingshypotheek die handig kan zijn wanneer jouw oude huis nog niet is verkocht en er een tijdelijke overbrugging benodigd is.
De hypotheek producten van deze aanbieder zijn momenteel beschikbaar via bankkantoren, de website van ING en het intermediair kanaal, zoals onafhankelijke hypotheekadviseurs.

Hypotheekrente ING

Hypotheekrente ING
124 beoordelingen 9 gemiddeld