Over Hypotheekrente.com

Hypotheekrente.com is hét platform voor onafhankelijke hypotheekinformatie. U vindt hier alle informatie over de actuele rentetarieven, de geldende wet- en regelgeving en de verschillende hypotheekvormen. Daarnaast kunt u uw maximale hypotheek berekenen en direct een afspraak maken met een erkend hypotheekadviseur.

Onafhankelijke informatie

Hypotheekrente.com is volledig onafhankelijk in het verstrekken van informatie over hypotheken, berekeningen, rentetarieven en verschillende hypotheekvormen. Er is in geen enkele vorm sprake van contractuele afspraken met hypotheekaanbieders die in welke vorm dan ook een vergoeding betalen aan Hypotheekrente.com. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat alle informatie op Hypotheekrente.com volledig onafhankelijk en objectief is.

Werkwijze Hypotheekrente.com

Hypotheekrente.com heeft een samenwerkingsverband met professionele onafhankelijke hypotheekadviseurs in alle regio’s van Nederland. Wilt u een afspraak met een hypotheekadviseur, dan zet Hypotheekrente.com uw aanvraag door naar een hypotheekadviseur in uw regio. Alle aangesloten hypotheekadviseurs voldoen aan de eisen van een Erkend Hypotheek adviseur of beschikken over een diploma WFT Hypothecair. Hypotheekrente.com ontvangt geen beloning voor het tot stand brengen van contact tussen u en een hypotheekadviseur.

NR7Media

Hypotheekrente.com is een onderdeel van NR7Media. NR7Media is als online marketingbureau actief op het gebied van financiële dienstverlening. NR7Media is als aangesloten onderneming in het bezit van een AFM-vergunning en staat als zodanig geregistreerd onder nummer 12020777.

Over Hypotheekrente.com
50 beoordelingen 8.6 gemiddeld