IQWOON nieuw Nederlands hypotheekmerk

Vanaf 19 juli heeft Nederland er een nieuw hypotheekmerk bij, IQWOON (uitgesproken als ‘ik woon’). IQWOON onderscheidt zich door de combinatie van vijf belangrijke kernwaarden: klant centraal, modern, scherp, flexibel en nuchter. Hiermee draagt IQWOON bij aan kwalitatief hoogwaardig hypotheekadvies.

IQWOON Hypotheek

Kleine lettertjes zijn er bij de IQWOON Hypotheek niet. IQWOON is een merk met slimme productvoorwaarden die meebeweegt met de consument. Bijvoorbeeld: offertegeldigheid van vier maanden, gratis te verlengen met 4 maanden, laagste rentecheck, de mogelijkheid om 20% boetevrij af te lossen, een flexibele meeneem- en doorgeefregeling, automatische risicoklasse aanpassing en het kunnen meefinancieren van energiebesparende voorzieningen tot 106% van de marktwaarde van de woning.

Over IQWOON

IQWOON wil een duurzame hypotheekverstrekker op de Nederlandse markt zijn. Daarom is de IQWOON Hypotheek ontwikkeld voor zowel starters, doorstromers als oversluiters. De IQWOON Hypotheek is verkrijgbaar met en zonder NHG, voor aanvragers in loondienst en zelfstandigen. IQWOON is verkrijgbaar voor hypotheekadviseurs die een samenwerkingsovereenkomst met Hypotrust hebben. VCN United Capital heeft ook voor dit hypotheekmerk een volmacht (uitbrengen offerte en beoordeling t/m het eerste akkoord).

IQWOON is een initiatief van Dutch Mortgage Portofolio Management (DMPM), dat net als Hypotrust, Quion en De Hypotheker onderdeel is van de Blauwtrust Groep. Quion verzorgt de servicing en Hypotrust neemt als distributiemanager de marktintroductie van het nieuwe merk IQWOON voor haar rekening.

Rate this post