Twee keer per dag updates hypotheekrente op Hypotheekrente.com

Vanaf vandaag worden de rentestanden twee maal per dag bijgewerkt en geactualiseerd op de website Hypotheekrente.com. De hypotheekrente updates (tarieven, producten, voorwaarden) van alle geldverstrekkers worden respectievelijk om 10:00 uur en om 15:00 uur dagelijks doorgevoerd.

Actuele hypotheekrente: 2x per dag rente-updates

Op basis van feedback van de gebruikers van Hypotheekrente.com is er besloten om de rente-updates vaker door te voeren.
Momenteel volgen rentedalingen elkaar in rap tempo op. Om een onafhankelijk en actueel overzicht met hypotheekrentes aan te kunnen bieden, is er om die reden besloten twee keer per dag een update te publiceren.

Niet alleen actueel, ook volledig aanbod hypotheekmarkt

De website Hypotheekrente.com neemt vrijwel alle geldverstrekkers mee in de vergelijkingssite. Bijna alle geldverstrekkers verstrekken ons inmiddels actuele informatie over hun producten en rentestanden. Geldverstrekkers die ons niet zelf informeren, worden wel zo veel mogelijk meegenomen in onze vergelijking en allen dagelijks bijgewerkt aan de hand van openbare informatie en andere betrouwbare bronnen. Vanzelfsprekend betalen aanbieders aan Hypotheekrente.com geen vergoeding voor de opname in de vergelijkingsoverzichten. De vergelijking en rangschikking is dan ook volledig objectief en onafhankelijk.

Rate this post