Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Het aanvragen van een hypotheek met behulp van Hypotheekrente.com is simpel, veilig en snel. Hypotheekrente.com garandeert eerlijk en deskundig hypotheekadvies en werkt uitsluitend samen met erkende hypotheekadviseurs.

Aanvraagprocedure voor hypotheekadvies

1. Vraag hier vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Het is van belang dat u eerst aandachtig de informatie op Hypotheekrente.com hebt gelezen.

2. Na verwerking van uw aanvraag door Hypotheekrente.com, wordt u zo spoedig mogelijk benaderd door een hypotheekadviseur om een afspraak te maken voor een eerste oriëntatiegesprek.

3. Het oriëntatiegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek krijgt u uitleg over de dienstverlening en hoe het hypotheekaanvraag proces verloopt. Aan het einde van dit gesprek ontvangt u een opdrachtomschrijving waarin ook de kosten van het vervolgtraject zijn beschreven.

Vervolgtraject van hypotheekadvies

Het vervolgtraject bestaat uit vier stappen:

1. Tijdens een uitgebreide vervolgafspraak met de adviseur komen uw situatie en wensen aan bod. Samen met u wordt een op maat gemaakt adviesrapport opgesteld. Met uw akkoord wordt bij de hypotheekverstrekker van uw keuze een hypotheekofferte aangevraagd.

2. De offerte wordt binnen een aantal weken naar uw hypotheekadviseur gestuurd. Tijdens een nieuwe afspraak wordt deze offerte uitgebreid met u besproken. Als de offerte aan uw wensen voldoet, hebt u veertien dagen de tijd om de offerte te ondertekenen en retourneren.

3. Vervolgens dient u bij de notaris de hypotheekakte te ondertekenen. De hypotheekadviseur zorgt voor een afspraak en regelt de volledige administratieve afwikkeling.

4. Per de ingangsdatum van de hypotheek bent u het overeengekomen maandelijkse termijnbedrag voor rente en aflossing aan de hypotheekverstrekker verschuldigd.

Hypotheekadvies
39 beoordelingen 9.5 gemiddeld