Hypotheek situatie

Hypotheek situatie

De aankoop van uw eerste huis, een ander huis of het oversluiten van uw huidige hypotheek naar een andere geldverstrekker; er zijn verschillende situaties mogelijk. Op Hypotheekrente.com geven wij u graag inzicht in deze verschillende situaties.

Wijzigingen in uw situatie

Een hypotheek sluit u af voor een langere periode van uw leven, de juiste hypotheekkeuze is daarom essentieel. Gedurende de looptijd van uw hypotheek kan uw financiële situatie wijzigen, het is daarom verstandig om daar bij het afsluiten van de hypotheek bij stil te staan. Denkt u bijvoorbeeld aan het verlies van uw baan, het bereiken van de pensioensgerechtigde leeftijd, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Met behulp van een hypotheekadviseur kunt u zich op deze risico’s voorbereiden.

Ieder z’n situatie is anders en behoeft
een andere financiële oplossing, wat is de uwe?

…Mijn eerste huis kopen
Bij het kopen van uw eerste koophuis bent u op zoek naar een betrouwbare hypotheekaanbieder die u een solide hypotheekadvies kan geven die bij uw huidige situatie past en toekomstbestendig is.

…een ander huis kopen
Omdat u al een koopwoning heeft en een andere huis wilt gaan kopen, bezit u al een hypotheek. Is het verstandig om de huidige hypotheek mee te nemen of sluit u een nieuwe af, Hypotheekrente.com wijst u de weg.

…mijn koopwoning verbouwen
Bent u van plan uw koopwoning te gaan verbouwen en op zoek naar de mogelijkheden om te financieren, wij informeren u graag over de verschillende opties.

Beoordeel deze pagina