Contact

Hypotheekrente.com is dé onafhankelijke website compleet met alle informatie over hypotheken voor de consument. Wilt u meer weten over ons of onze dienstverlening? Lees dan eerst onze dienstenwijzer. Mocht u alsnog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 088-7772311

Contactgegevens Hypotheekrente.com

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of contactgegevens. Wij helpen u graag op weg met het vinden van de hypotheek die het beste past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Complimenten en klachten

Ben u tevreden over onze website Hypotheekrente.com of heeft een idee ter verbetering van onze diensten? We vernemen graag van u.

Mocht u een klacht hebben over Hypotheekrente.com en/of haar dienstverlening, dan hopen wij daar zo spoedig mogelijk een passende oplossing voor te vinden. Mocht u niet tevreden zijn, dan raden we u aan een e-mail of brief (ter attentie van de directie) te sturen naar onderstaand contactadres.
Hypotheekrente.com
Onder de Toren 34
8302 BV Emmeloord
info@hypotheekrente.com

Wanneer wij er samen met u niet uitkomen, dan kunt u uw klacht binnen drie maanden voorleggen aan het onafhankelijke klachteninstituut financiële dienstverlening (KiFiD). Ons KiFiD nummer is 300.014475. Voor het indienen van een klacht of uitleg over de klachtenregeling kunt u terecht op http://kifid.nl. U kunt zich uiteraard ook wenden tot een burgerlijk rechter.

Contact
30 beoordelingen 9.2 gemiddeld